OVER MIJ

Ik word heel blij van stylen, mijn hobby is nu mijn werk, en kan zo mijn creativiteit kwijt. Graag help ik ook jou met je project, vertel me wat ik voor je kan doen..

HALLO, IK BEN

Petri Doeleman

Van jongs af aan ben ik bezig met stylen. Privé vraagt men mij regelmatig tips, zowel bij verhuizen, Re-Stylen en tuinontwerpen. Recent is daar Vastgoestyling en BedrijfsStyling aan toegevoegd. Ik vind het fijn om andere mensen blij te maken met mijn ideeën! Veel meubels en accessoires kunnen opnieuw worden gebruikt, ook goed voor de circulaire economie. Het kan met een klein, middelgroot of groot budget, afhankelijk van je keus.

Vastgoedstyling
85%
Tuinontwerp
15%
Interieurstyling
75%
Bedrijfsstyling
25%
Re-styling
35%
Vastgoedstyling
0 %
Tuinontwerp
0 %
Interieurstylig
0 %
Bedrijfsstyling
0 %
Re-styling
0 %

Stylen is maatwerk,
daar vertel ik graag meer over! Zie ook Instagram en FB.

Neem contact met ons op en ontdek de wereld van styling